6. septembra, 2021
Brezplačen webinar: Z MREŽENJEM DO BOLJŠE PRODAJE

SPOT Svetovanje Goriška vabi podjetnike iz Goriške regije na brezplačen webinar:

Z MREŽENJEM DO BOLJŠE PRODAJE

Koliko podjetij poznate, ki so propadla zaradi dobre prodaje? Osebno ne poznam nobenega podjetja, ki ima resne skrbi iz naslova dobre prodaje. Ne glede na postavljen sistem prodaje, kdo skrbi v podjetju za prodajo in naše časovne prisotnosti na trgu, živimo le od prodaje, od tega, kar prodamo obstoječemu ali novemu kupcu. Eden izmed ključnih ciljev vsakega podjetja bi morali biti, kako pridobiti zaupanje kupca in sčasoma zgraditi dolgoročni partnerski odnos tako s kupci kot s sodelavci, poslovnimi parterji, dobavitelji. Ali je naš celotni fokus na pravih posameznikih? Se zadevamo, brez katerih posameznikov ni naše prodaje in posledično našega podjetja? Bi imeli tudi vi kupce, ki se sami vračajo, vam zaupajo, kaj si želijo in kaj jim ponuja konkurenca? Si želite, da postanejo vaši kupci tudi vaši ambasadorji in vam posledično pripeljejo nove kupce? Vse to je mogoče in prva postavljen sistem mreženja vam bo pri tem pomagal.

Kaj bomo vse ozavestili:

 • Koncept včeraj, danes, jutri.
 • Koncept ne se smetiti!
 • Kako to, da že danes vsi delamo v prodaji in da se vsak dan mrežimo?
 • Kakšni so temelji prodaje in mreženja?
 • Kaj pomeni osebna blagovna znamka v mreženju in prodaji?
 • Zakaj je ključno, da naredimo evalvacijo, kdo smo mi kot posamezniki in podjetje?
 • Se zavedamo, kaj nas osebno in poslovno žene naprej in kaj nas ovira?
 • Kako postaviti akcijski načrt za izgradnjo vrhunske poslovne in socialne mreže?
 • Kako se aktivirati v praksi, kako postati v življenju bolj proaktivna oseba?
 • Zakaj 90 % posameznikov, ki se že danes mrežijo ne delajo Follow up-a?
 • Kako lahko povezovanje postane lepilo naše mreže?

Kdaj: Spletni dogodek bo potekal v torek, 14. 9. 2021, ob 13.00 uri.

Trajanje: 2 uri (13:00 – 15:00)

Predavatelj: Boško Praštalo je v prvi vrsti družinski človek, ponosen oče dveh otrok in srečno poročen. V poslovnem svetu kreira s strastjo in misijo, da podjetnikom in vsem ostalim posameznikom pomaga, da s poslovnim in socialnim mreženjem lažje dosežejo tako poslovne kot osebne cilje.

V Sloveniji spada med redke posameznike, ki so na podlagi večletnih raziskav in lastnih 20 letnih izkušenj v prodaji, vodenju prodajnih ekip in svetovanju, razvil unikaten sistem poslovnega in socialnega mreženja. Vse skupaj temelji na lastni proaktivnosti, na tem, da se ukvarjamo s pravimi posamezniki, da kreiramo dolgoročno kakovostne odnose in posledično imamo iz naslova mreženja vse možne bonitete.

Boško je poznavalec sistema mreženja, ki svoje znanje in izkušnje prenaša naprej. Skupinam in posameznikom pomaga, kako graditi osebni odnos v okviru poslovnega mreženja, kako začeti pogovor, kako navezovati stike, kako čez čas pridobiti več poslovnih pobud, informacij in pravih oseb v svoji poslovni mreži.

Prijave: za udeležbo na webinarju je potrebna predhodna prijava preko prijavnega obrazca. Zatem vam bomo poslali povezavo, kjer boste webinar lahko samo spremljali ali pa tudi zastavili vprašanje.

Delavnica je za udeležence brezplačna. Za dodatne informacije lahko pokličete na Regijsko razvojno agencijo ROD Ajdovščina, na telefonsko številko 065 556 232 (mag. Andreja Vister).

 

Vljudno vabljeni!

Točke SPOT Svetovanje so sofinancirane s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo: www.mgrt.gov.si ter SPIRIT Slovenija, javna agencija: www.spiritslovenia.si.  

KONTAKT

Obrtni dom
Ulica Gradnikove brigade 6,
5000 Nova Gorica

t: 05 330 66 90

05 330 66 10 - OOZ NOVA GORICA

05 330 66 85 - RRA-SP NOVA GORICA

06 555 62 32 - ROD AJDOVŠČINA

05 384 18 82 - PRC TOLMIN

05 374 39 11 - ICRA IDRIJA

05 364 49 00 - OOZ AJDOVŠČINA

e: info@spot-goriska.si

URADNE URE

ponedeljek: 10.00 – 14.00
torek: 10.00 – 14.00
sreda: 13.00 – 17.00
petek: 10.00 – 14.00

Zaželena je predhodna najava na telefonsko številko.

KJE SMO?

SPOT GORIŠKA ® Vse pravice pridržane. | Izdelava spletne strani: Agencija KODNES