8. decembra, 2020
TRANSFORMACIJSKA DELAVNICA “ŠIBKA TOČKA” – zavora ali sprožilec trajnostnega napredka podjetja

10.12.2020 ob 17.00 pričnemo že z 2. transformacijsko delavnico namenjeno poglobljenemu in iskrenemu pogovoru o trenutni realnosti, ko smo se vsi, hote ali ne, znašli v procesu transformacije. Na 1. transformacijski delavnici smo izpostavili trenutne izzive podjetij, s katerimi se soočajo, sodelujoči strokovnjaki pa so podali svoja priporočila oz. konkretne nasvete kako jih preseči.

Izzivov je bilo ogromno, skupni imenovalec le tem pa »kako delovati in poslovati v času negotovosti« na vseh področjih poslovanja.
Tokratnja delavnica bo usmerjena k prepoznavanju in udejanjanju nujnih korakov za boljše upravljanje podjetij in sicer bomo pozornost usmerili na:

  • prepoznavanje »šibkih točk« poslovanja,
  • prepoznavanje »močnih temeljev in skritih potencialov« poslovanja,
  • vzpostavljanje novih ali transformaciji obstoječih poslovnih modelov    poslovanja,
  • vzpostavljanju pravih načinov vodenja, komuniciranja in graditve    dobrih medsebojnih odnosov v podjetjih.

Delavnica bo potekala v dveh delih in sicer:

V prvem delu delavnice bodo izhodišče konstruktivnemu dialogu najprej podali predstavniki dveh podjetij, ki so pripravljeni svoje bolj ali manj boleče izkušnje in sprožilce nujne poslovne transformacije deliti z nami.

V drugem delu delavnice bomo imeli konkretno in praktično debato z vsemi udeleženci, na kateri bodo sodelovali izkušeni strokovnjaki, ki bodo s strokovnimi komentarji in priporočili podkrepili praktične primere ukrepanja oz. odgovarjali na vprašanja udeležencev.

V teh časih je pomembna, če ne že nujna, prilagoditev na novo realnost in izgradnja še močnejših trajnostnih temeljev, na katerih bo osnovana naša prihodnost, v dobro vseh, narave, ljudi in skupnosti. Izkušnje drugih, medsebojna pomoč in sodelovanje nas obogatijo in so lahko mogočno vodilo, ki nas v kritičnih situacijah popelje na pravo pot.
Se vidimo 10. 12. 2020 od 17.00 do 19.30 preko spletne platforme ZOOM. Število mest je omejeno na 15 podjetij.

Prijave sprejemamo najkasneje do 09.12.2020. Delavnica je brezplačna in prvenstveno namenjena podjetjem z več kot 10 zaposlenimi.

PRIJAVA

Točke SPOT Svetovanje so sofinancirane s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo: www.mgrt.gov.si ter SPIRIT Slovenija, javna agencija: www.spiritslovenia.si.  

Točke SPOT Svetovanje so sofinancirane s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj: www.eu-skladi.si, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo: www.mgrt.gov.si ter SPIRIT Slovenija, javna agencija: www.spiritslovenia.si.  

KONTAKT

Obrtni dom
Ulica Gradnikove brigade 6,
5000 Nova Gorica

t: 05 330 66 90
e:
info@spot-goriska.si

URADNE URE

ponedeljek: 8.00 – 14.00
torek: 8.00 – 14.00
sreda: 8.00 – 17.00
petek: 8.00 – 14.00

Zaželena je predhodna najava na telefonsko številko.

KJE SMO?

SPOT GORIŠKA ® Vse pravice pridržane. | Izdelava spletne strani: Agencija KODNES